Miksi Laser-Hammashoitoa?

BIOLASE mullistaa hammaslääketieteen toimenpiteitä Waterlase tekniikalla. Olemme erikoistuneet laserlaitteiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin. Laserit ja niihin liittyvät tuotteet tarjoavat biologisia hoitoja, kipua poistaen ja ovat turvallisempia potilaille.

BIOLASE johtaa maailmanlaajuisesti hammaslääketieteessä. Alan lippulaiva, Waterlase iPlus ™, on maailman myydyin laserlaite, jonka patentoitu laserteknologia dramaattisesti vähentää kipua ja parantaa kliinisiä tuloksia.

Tuotteet

 • WaterLase® iPlus 2.0
  - Entistä monipuolisempi Laser antaa uusia mahdollisuuksia laajentaa hammashoitotoimenpiteitä ja kasvattaa vastaanoton tulosta.
 • EPIC™ X Diode Laser
  - Vakio pehmytkudos laser.
  - Mahdollistaa lisäksi Laser-valkaisut sekä kivunhoidot laserilla.
 • Kärjet ja tarvikkeet
  - Kaikki kärjet ja tarvikkeet WaterLase iPlus ja Epic laitteille.

Koulutus ja Opastus

Tarjoamme koulutuksen yhteistyössä LaserEdu-AALZ Finlandin kanssa, jotta saisit parhaimman mahdollisen hyödyn laserlaitteestasi. LaserEdu on Suomen ainoa Laser-hammaslääketieteen koulusta tarjoava yritys.

Koulutustarjontaan kuuluu mm.
- Käyttöönotto- sekä huolto-opastus.
- LSO, Laser Safety Officer kurssi. EU asetuksen vaatima koulutus.
- Mastership koulutus
- Laserin tutustumiskurssi

Tutustu koulutusmahdollisuuksiin

 

Huolto ja tuki

Luotat Biolase laser laitteiston antavan potilaillesi mukavimman ja parhaimman hoidon, voit myös luottaa meihin että varmistamme jotta laitteesi toimisi ongelmitta. Huollamme maanlaajuisesti kaikki BIOLASE laitteet varmistaaksesi että laitteesi toimii ongelmitta kaikissa tilanteissa.

Olemme aina vain puhelinsoiton päässä.

Huolto ja tuki

Laserin markkinointi

Täältä löydät vastaanotolle materiaalia, tietoa ja vinkkejä, miten voi maksimaalisesti parantaa näkyvyyttä ja saattaa potilaille tarvittavan tiedon lasereista.

Laserin markkinointi