Tietoa meistä

Scanlase ja Biolase

ScanLase on BIOLASE laserlaitteiden maahantuoja Suomessa sekä Virossa Helmikuusta 2015 lähtien. Tuotevalikoimaamme sisältyvät kaikki BIOLASEn valmistamat laserlaitteet sekä laserhammashoitoon liittyvät tarvikkeet. Turvallisuus ennen kaikkea. Olemme sopineet koulutuksesta LaserEdun - AALZ Finland'in kanssa, joka on Suomen ainoa yliopistotasoista Laser-hammaslääketieteen koulusta tarjoava yritys.

Uusi, kova- ja pehmytkudos laser, Waterlase® iPlus 2.0 on Biolase tuoteperheen uusin ja tehokkain laser. Saatavilla on edelleen myös Waterlase MD joka on Waterlase iPlus mallin edeltäjä, edulliseen hintaan. Diodi laserimme, EPIC™ X, on nyt myös Euroopassa kuten EPIC 10.

Sekä potilaan että hoitohenkilökunnan työturvallisuuden takaamiseksi tarjoamme aina laserin hankinnan yhteydessä laserkäyttäjäkoulutuksen (Laseredu-AALZ Finland). Tällä takaamme myös, että laitteesta saadaan paras mahdollinen hyöty niin potilaalle kuin vastaanotolle .

Huoltomme takaa laserlaitteiden käyttöönottoasennuksen ja luovutushuollon Biolasen ohjeiden mukaisesti. Lisäksi opastamme laitteen käytössä ja huollossa. Oikein huollettu ja käytetty laite takaa pitkän ja huolettoman käyttöiän Biolase laserille. Olemme jatkuvassa yhteistyössä BIOLASE Europen kanssa.

ScanLase ja ScanMarine ovat osa OY SCAN-TRUCK AB yhtiötä, perustettu 1980.